Andy en Melisa vanavond in DWDD na Sotsji-stop

Andy en Melisa vanavond in DWDD na Sotsji-stop

Geschreven door Daniël Schalk

Het dagelijkse VARA-programma De Wereld Draait Door is vanavond weer terug na de Sotsji-stop. Begin 2014 verhuisde DWDD van jongerenzender Nederland 3 naar Nederland 1 maar moest na een maand plaats maken voor de Olympische Winterspelen in Sotsji. Gisteren werden de Olympische Winterspelen officieel gesloten en daarmee keert DWDD vanavond weer terug op Nederland 1.

In de eerste aflevering na de Sotsji-stop zijn oud-profvoetballer Andy van der Meijde en zijn vriendin Melisa te gast, Andy en Melisa komen bij Matthijs van Nieuwkerk aan tafel praten over hun eigen real life soap die aankomende vrijdag begint op SBS6. In de SBS6-soap zien we de dagelijkse beslommeringen van het gezin en de voorbereiding op hun huwelijk. Andy van der Meijde was voetballer bij onder andere Ajax en Everton. Ook stond hij bekend als feestbeest en rokkenjager. Melisa was te zien in de realityprogramma’s  ‘Paradise Hotel’ en ‘De Gouden Kooi’.

Andere gasten vanavond in De Wereld Draait door zijn Erik Dijkstra en Dirk Jan Roeleven, hun komen praten over de Olympische Winterspelen, Adriaan van Dis komt praten over het nieuwe tv-programma ‘Hier is… Adriaan van Dis’ en de muziek komt van B-Movie Orchestra, de tafelheer is Tom Egbers.

De Wereld Draait Door begint om 19:00 uur op Nederland 1.