The Common Linnets maken inzending bekend

The Common Linnets maken inzending bekend

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

The Common Linnets, bestaande uit llse DeLange en Waylon, maken op woensdag 12 maart en donderdag 13 maart hun inzending voor de 59ste editie van het Eurovisie Songfestival in Kopenhagen wereldkundig.

Op woensdag 12 maart brengen zij voor de eerste keer het liedje ‘Calm After The Storm’ in een volledig akoestische live versie ten gehore in de uitzending van De Wereld Draait Door om 19.00 uur op Nederland 1.

Donderdag 13 maart staat het radioprogramma Gouden Uren van 09.00 tot 12.00 uur op Radio 2 in het teken van The Common Linnets.

Tijdens deze uitzending is ‘Calm After The Storm’ voor het eerst in de officiële uitvoering op de radio te horen. Presentator Daniël Dekker ontvangt The Common Linnets in de uitzending en praat uitgebreid met hen over hun inzending.

Voor deze gelegenheid wordt Gouden Uren uitgezonden vanuit het AVROTROS-gebouw in Hilversum. Het laatste uur is 'gereserveerd' voor het Songfestival.

De uitzending van Gouden Uren is live te zien via de compleet vernieuwde website Songfestival.nl. Hier is direct na afloop ook een uitgebreid interview met The Common Linnets te bekijken.

De single ‘Calm After The Storm’ is vanaf vrijdag 14 maart verkrijgbaar.