The Common Linnets spelen in bar Douwe Bob

The Common Linnets spelen in bar Douwe Bob

Geschreven door Daniël Schalk

The Common Linnets gaan naar Stockholm om op te treden in de bar van Douwe Bob. Singer-songwriter Douwe Bob heeft in de Zweedse hoofdstad Stockholm tijdens zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival 2016 een eigen bar en zijn voorgangers zullen ook langskomen in zijn bar.

Daniël Dekker onthulde vorige week zaterdag in zijn radioshow Muziekcafé dat de band misschien langs zou komen in Stockholm. De komst van The Common Linnets was nog niet helemaal zeker, maar Douwe Bob gaf aan het ten minste erg leuk te vinden als zijn voorgangers langs zou komen.

Douwe Bob heeft nu laten weten dat The Common Linnets aankomende woensdag, 11 mei, bij hem langs komen. Of de singer-songwriter nu dinsdag doorgaat naar de finale of niet, The Common Linnets komen spelen zijn zijn bar. The Bar, zoals de bar heet, werd op zaterdag 7 mei geopend.

Ilse DeLange en Waylon vertegenwoordigden Nederland als The Common Linnets op het Eurovisie Songfestival 2014 in Kopenhagen. Het duo werd tweede en dat smaakte Ilse naar meer. Waylon besloot niet verder te gaan met de formatie en werd daarom vervangen door JB Meijers.

[caption id="attachment_13158" align="aligncenter" width="578"] Ilse DeLange en Waylon als The Common Linnets op het podium van het Eurovisie Songfestival 2014.[/caption]

Lees ook: '‘The Common Linnets naar Stockholm’'

Bekijk het Eurovisie Songfestival op TVblik.nl/eurovisie-songfestival

Aantal dagen tot de eerste halve finale met Douwe Bob:

[ujicountdown id="Songfestival" expire="2016/05/10 21:00" hide="false" url="" subscr="" recurring="" rectype="second" repeats=""]