Douwe Bob speelt Slow Down met The Common Linnets

Douwe Bob speelt Slow Down met The Common Linnets

Geschreven door Pieter Jongsma

Douwe Bob had woensdagavond The Common Linnets op bezoek in zijn bar in Stockholm, waar hij Nederland vertegenwoordigd op het Eurovisie Songfestival 2016. De singer-songwriter heeft in de hoofdstad van Zweden zijn eigen bar geopend en woensdag ontving hij The Common Linnets.

Ilse DeLange en Waylon vertegenwoordigden Nederland in 2014 als The Common Linnets op het Eurovisie Songfestival in Kopenhagen. Ilse was twee jaar later, samen met de nieuwe bandleden die Waylon na het Songfestival hebben vervangen, even terug op het Eurovisie Songfestival.

Douwe Bob en The Common Linnets zongen in The Bar samen het nummer Slow Down, waarmee Douwe Bob dit jaar Nederland vertegenwoordigd. Het was een heel bijzonder optreden, inclusief de tien seconden stilte, van de Nederlandse Songfestival-inzending van dit jaar en van twee jaar terug.

The Common Linnets werden in 2014 tweede op het Eurovisie Songfestival. Douwe Bob wist afgelopen dinsdag, 10 mei, een plek in de finale te bemachtigen. Aankomende zaterdag, 14 mei, staat de singer-songwriter opnieuw op het Europese podium in Zweden en strijd hij om de winst.

Bekijk hieronder het optreden van Douwe Bob en The Common Linnets:

Bekijk het Songfestival terug op TVblik.nl/songfestival