RTL lanceert nieuwe app 'GTST Quiz'

RTL lanceert nieuwe app 'GTST Quiz'

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Hoe heet Laura’s kleinkind? Welke actrice speelt de rol van Anita Dendermonde? Fans van de succesvolle RTL 4-serie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ kunnen hun kennis, die zij hebben opgedaan door het volgen van hun favoriete soap, eindelijk inzetten.

Vanaf dinsdag 18 maart kunnen zij onderling de strijd met elkaar aangaan met de gloednieuwe ‘GTST Quiz’-app. Door het zo goed en zo snel mogelijk beantwoorden van vijf vragen, elk binnen vijftien seconden, komen liefhebbers er al snel achter hoe het gesteld is met de parate ‘GTST’-kennis. Om en om moet er een keuze gemaakt worden voor één van de vier categorieën om een ronde te spelen. Fans dagen elkaar gemakkelijk uit via Facebook op de iOS- ofAndroid-app, waarmee ze kans maken op prachtige prijzen. Degene die de hoofdprijs in de wacht weet te slepen, mag samen met ‘GTST’-acteur Oscar Aerts (Vincent Muller) naar zijn of haar geliefde serie kijken.

Details
  • Kies een tegenspeler voor de ‘GTST Quiz’ door vrienden uit te nodigen via Facebook, een willekeurige tegenstander te kiezen of op spelersnaam te zoeken.
  • Spelers hebben de keuze uit vier categorieën. De categorieën ‘Meerdijk’, ‘Inwoners’ en ‘Verhaallijnen’ staan vast, waarbij de vierde categorie regelmatig wordt vernieuwd.
  • Elke ronde worden spelers geconfronteerd met twee keer vijf vragen die wisselen in moeilijkheidsgraad.
  • Spelers worden afgerekend op de juistheid van hun antwoorden en op snelheid. Wanneer een ronde eindigt in een gelijke eindstand, wint de speler met de snelste tijd.
  • Op de vraag via social media met welke GTST’er fans het liefst een avondje op de bank wilden doorbrengen, kwam Vincent Muller als één van de favorieten naar voren.
  • De ‘GTST Quiz’ app is beschikbaar voor smartphones met iOS of Android.