Nieuw seizoen De Dino Show vanaf 30 maart

Nieuw seizoen De Dino Show vanaf 30 maart

Geschreven door Pieter Jongsma

Op 30 maart begint het zesde seizoen van De Dino Show. Met nieuwe programma-onderdelen, sketches en natuurlijk FC Kip.

Te gast in deze eerste uitzending: choreograaf Dan Karaty en actrice Imanuelle Grives. Zij nemen plaats op de rode bank van Jandino Asporaat. 

Dan Karaty kennen we als jurylid van shows als So You Think You Can Dance en Holland's Got Talent. Zelf danst hij bijna nooit op tv, maar iedereen moet natuurlijk heel even met Jandino dansen! Dit wordt Jandino's eerste 'Engelstalige' interview. Imanuelle Grives was te zien in de film 'Alleen Maar Nette Mensen' en heeft het met Jandino onder meer over de 'choreografie' van de seksscènes.

De gesprekken worden afgewisseld met nieuwe programma-onderdelen; dit seizoen ontmoeten wij iedere aflevering een H.I.P., een Hopi Important Person. Iemand die het verdient om even in het zonnetje gezet te worden. En Sydney de Portier heeft een belangrijke mededeling.

Ook zijn de populaire onderdelen terug; Jandino leert het publiek weer kennen tijdens de 'Meet & Greet'. En natuurlijk 'FC Kip', het beruchte kiprestaurant met Judeska achter de toonbank.

De Dino Show is een eigenzinnige, energieke en brutale late night show. Jandino ontvangt iedere week bekende Nederlanders. De show gaat alweer het zesde seizoen in en is niet alleen een succes op televisie. De belangstelling om als publiek aanwezig te zijn is enorm en De Dino Show is een hit op social media. De diverse filmpjes zijn miljoenen keren bekeken op YouTube.

Over Jandino
Jandino Asporaat (1981) is een geboren comedian en showman. Daarnaast schrijft, zingt en danst hij. Zijn stijl wordt omschreven als grappig en charmant. Jandino toert op dit moment door het land met zijn vierde theatervoorstelling 'De Revue'. In juni 2014 wordt Jandino de eerste Nederlandse cabaretier die met een knallende comedyshow LIVE! in Ahoy staat. Eerder stond hij op de Nederlandse podia met 'Antilliaanse Pot', 'Buena Vista' en 'Laat ze maar komen'. Jandino is daarnaast regelmatig te zien in comedyclubs, op festivals en bij evenementen.

De Dino Show wordt geproduceerd door Men At Work TV Produkties in Rotterdam.