Nieuw seizoen De Dino Show vanaf maandag op NPO 3

Nieuw seizoen De Dino Show vanaf maandag op NPO 3

Geschreven door Pieter Jongsma

Na veel besproken seizoenen gaat dit najaar alweer het zevende seizoen van de succesvolle Dino Show van start. Jandino Asporaat zorgt dit seizoen ook weer voor hilarische en spraakmakende televisie met bekende Nederlanders op de rode bank en populaire sketches.

Zo volgen de camera’s de avonturen van Judeska tijdens de uitvoering van haar taakstraf, bezoekt Sydney met het item ‘Koffie met Sydney’ mensen met een uitzonderlijke passie en maakt Bruno Martins Indi dit seizoen zijn debuut. In het nieuwe item ‘Alles kan kapot’ zal de relatie van een stel uit het publiek worden getest. De Dino Show is vanaf maandag 15 september te zien om 21.55 uur bij de NTR op NPO 3.

 

Nieuw De Dino Show App

Mis nooit meer een uitzending van De Dino Show. Download de nieuw Dino Show App en ontvang voor elke uitzending grappige reminders dat de uitzending van start gaat.De nieuwe App daagt je ook uit om jouw favoriete personage te imiteren. Iedereen kent ze wel: Judeska, Sydney, maar ook John Williams en Churandy. Grappige en herkenbare karikaturen. Maar welk typetje uit de show kun jij het beste nadoen?

Neem met je smartphone je eigen filmpje op, upload het naar de Dino Show App en deel deze met je vrienden op social media. In de app kunnen alle gebruikers de geplaatste filmpjes liken of disliken. Om inspiratie op te doen voor een leuk idee is in de app ook een sound – en clipboard met grappige quotes te vinden. De herkenbare en hilarische uitspraken van verschillende karakters leiden gegarandeerd tot creatieve ideeën. De app is in het najaar van 2014 te downloaden via de Apple Store en Google Play. Zie voor meer  informatie www.ntr.nl/dinoshow

 

Over de show

De Dino Show is een energieke, eigenzinnige en brutale comedyshow onder leiding van Jandino Asporaat. Iedere week ontvangt hij bekende Nederlandse gasten op zijn rode bank. De gesprekken worden afgewisseld met hilarische sketches. De Dino Show wordt geproduceerd door Men At Work TV Produkties in Rotterdam.

De Dino Show is vanaf maandag 15 september te zien om 21.55 uur bij de NTR op NPO 3.