Nieuw seizoen De Dino Show van start

Nieuw seizoen De Dino Show van start

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Vanavond begint het vierde seizoen van De Dino Show! Te gast in deze eerste uitzending: presentator Carlo Boszhard, saxofonist Tim Wes en Olympisch zwemkampioene Ranomi Kromowidjojo! Zij nemen plaats op de rode bank van Jandino Asporaat. Met nieuwe sketches en natuurlijk FC Kip!

 

Carlo Boszhard is al jaren een graag geziene presentator op tv. Deze keer mag hij plaatsnemen als gast. Van Tim Wes weten we dat hij een natuurtalent is op de saxofoon. Maar wat zijn zijn andere kwaliteiten? En hoe gaat het nu met Ranomi Kromowidjojo? Na haar gouden winst in Londen wil Jandino haar nu het hemd van het lijf vragen.

 

De gesprekken worden afgewisseld met hilarische filmpjes, waaronder het populaire FC Kip,  het beruchte kiprestaurant met Judeska achter de toonbank. De Dino Show heeft nu ook de nieuwe miniserie Broers, waarin Jandino’s wel héél kleine broertje te zien is. En “iedereen is blij”, want Churandy Martina is ook weer terug!

 

De Dino Show

De Dino Show is een eigenzinnige, energieke en brutale late night show. Jandino ontvangt iedere week bekende Nederlanders. De show gaat nu het vierde seizoen in en is niet alleen een succes op televisie. De belangstelling om als publiek aanwezig te zijn is enorm en De Dino Show is een hit op social media. De diverse filmpjes zijn meer dan een miljoen keer bekeken op YouTube.

 

Over Jandino

Jandino Asporaat (1981) is een geboren comedian en showman. Daarnaast schrijft, zingt en danst hij. Zijn stijl wordt omschreven als grappig en charmant. Jandino toert op dit moment door het land met zijn vierde theatervoorstelling ‘De Revue’. Eerder stond hij op de Nederlandse podia met 'Antilliaanse Pot’, ‘Buena Vista’ en ‘Laat ze maar komen’. Jandino is daarnaast regelmatig te zien in comedyclubs, op festivals en bij evenementen.

 

De Dino Show wordt geproduceerd door Men At Work TV Produkties in Rotterdam.

zondag 14 april 2013, om 21.25 uur op Nederland 3