Nieuw seizoen Dino Show van start

Nieuw seizoen Dino Show van start

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Zondag begint het vijfde seizoen van De Dino Show. Te gast in deze eerste uitzending: zangeres Berget Lewis, hiphopartiest Mr. Probz en stylist Fred van Leer! Zij nemen plaats op de rode bank van Jandino Asporaat. Met nieuwe sketches en natuurlijk FC Kip!

 

Mr. Probz kan worden gezien als een frisse wind in de Nederlandse muziekwereld. Dit jaar scoorde hij een enorme hit met het nummer Waves. Berget Lewis draait al twintig jaar mee in de muziekindustrie; ze werd bekend als achtergrondzangeres van grote Nederlandse artiesten. Onlangs bracht ze haar tweede album uit. Bij De Dino Show brengen Mr. Probz en Berget samen een uniek duet. Fred van Leer is een van de bekendste stylisten van Nederland. Hij is ook coach in Holland’s Next Topmodel.

 

De gesprekken worden afgewisseld met hilarische filmpjes, waaronder het populaire ‘FC Kip’; het beruchte kiprestaurant met Judeska achter de toonbank. Met nieuwe typetjes: Team Kaketoe en Roy Donders.

 

De Dino Show

De Dino Show is een eigenzinnige, energieke en brutale late night show. Jandino ontvangt iedere week bekende Nederlanders. De show gaat nu alweer het vijfde seizoen in en is niet alleen een succes op televisie. De belangstelling om als publiek aanwezig te zijn is enorm en De Dino Show is een hit op social media. De diverse filmpjes zijn miljoenen keren bekeken op YouTube.

 

Over Jandino

Jandino Asporaat (1981) is een geboren comedian en showman. Daarnaast schrijft, zingt en danst hij. Zijn stijl wordt omschreven als grappig en charmant. Jandino toert op dit moment door het land met zijn vierde theatervoorstelling ‘De Revue’. Eerder stond hij op de Nederlandse podia met 'Antilliaanse Pot’, ‘Buena Vista’ en ‘Laat ze maar komen’. Jandino is daarnaast regelmatig te zien in comedyclubs, op festivals en bij evenementen.

 

De Dino Show wordt geproduceerd door Men At Work TV Produkties in Rotterdam.