‘NCRV wil geen KRO-presentator voor Hello Goodbye’

‘NCRV wil geen KRO-presentator voor Hello Goodbye’

Geschreven door Daniël Schalk

Ondanks dat de KRO en NCRV zijn gefuseerd wil de NCRV geen KRO-gezicht als nieuwe presentator voor Hello Goodbye, dat zei Albert Verlinde gisteren in RTL Boulevard. Eerder zei Verlinde dat de namen van Arie Boomsma, Rob Kamphues en Yvon Jaspers rond gaan als nieuw gezicht van Hello Goodbye, maar die komen allemaal bij de KRO vandaan.

“Nu ze een fusieomroep zijn, wil de NCRV ook dat hún gezichten in beeld komen.”, zei de RTL Boulevard-deskundige.

Klaas Drupsteen wordt van Hello Goodbye afgehaald omdat hij niet ‘bekend genoeg’ zou zijn voor het programma en de zender. Ook de naam van NCRV-presentatrice Katja Schuurman werd door Verlinde uitgesproken als eventuele opvolger van Drupsteen. “Vlak na haar overstap naar KRO-NCRV heeft Klaas te horen gekregen dat het voor hem stopt.”, aldus Albert Verlinde.

De presentatrice zei later zelf in de uitzending van RTL Boulevard dat zij Hello Goodbye niet gaat presenteren. Wanneer de nieuwe presentator of presentatrice van Hello Goodbye bekend wordt gemaakt is niet bekend, Klaas Drupsteen zei gisteravond in RTL Late Night wel dat hij al weet wie zijn opvolger wordt, maar dit vond hij niet aan hem om bekend te maken.