Joris Linssen en Katja Schuurman gaan Hello Goodbye niet presenteren

Joris Linssen en Katja Schuurman gaan Hello Goodbye niet presenteren

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Katja Schuurman en Joris Linssen gaan het NCRV-programma Hello Goodbye niet presenteren, dat heeft de NCRV laten weten. Albert Verlinde zei gisteravond in RTL Boulevard dat Joris Linssen en Katja Schuurman samen het programma zouden gaan presenteren, nadat Klaas Drupsteen door de KRO-NCRV aan de kant is gezet.

Aan Showbizznetwork.nl laat de NCRV weten, “Het bericht klopt niet. De KRO-NCRV is bezig met de opvolging van Hello Goodbye.”, aldus een woordvoerder van de NCRV.

Nadat bekend werd dat Drupsteen van het programma is afgehaald omdat hij ‘niet bekend’ genoeg zou zijn voor Hello Goodbye en Nederland 1 werden er meteen al een aantal namen genoemd als opvolger van de presentator. Yvon Jaspers, Rob Kamphues, Arie Boomsma en Katja Schuurman werden genoemd als eventuele opvolger van Klaas Drupsteen.

De namen van Yvon Jaspers, Rob Kamphues, Arie Boomsma vielen snel af omdat er verhalen rond gingen dat de NCRV geen KRO-gezicht zou willen als nieuwe presentator voor Hello Goodbye en daarmee vielen Jaspers, Kamphues, Boomsma direct af.

Ook de naam van Katja Schuurman viel daarna snel af, de presentatrice zei afgelopen woensdag in RTL Boulevard dat zij het programma niet zou overnemen van Drupsteen, toch kwam haar naam terug in een duo vorm samen met Joris Linssen. Maar ook dit wordt ontkent door de NCRV, er is volgens hun nog geen opvolger gevonden, “Zodra daar duidelijkheid en zekerheid over is, maken we het bekend.”