Pauw & Witteman blikken terug in dubbele laatste uitzending

Pauw & Witteman blikken terug in dubbele laatste uitzending

Geschreven door Pieter Jongsma

Paul Witteman en Jeroen Pauw gaan in de allerlaatste uitzending van Pauw & Witteman nog één keer aan tafel met de smaakmakers die het programma de afgelopen jaren tot het succes maakten wat het geweest is.

Met onder anderen Bart Chabot, Peter R. de Vries, Mohammed Enait, de Ashton Brothers, Frits Wester, Wouter Bos, Rita Verdonk en Henk Blekerwordt vrijdag 23 mei gesproken over acht jaar talkshow, acht jaar Nederlandse geschiedenis, wijnincidenten, politieke mores, felle discussies en vrolijke momenten.

Wie was het vaakst te gast? Wie krijgt na acht jaar de aller-allerlaatste vraag? Worden er nog excuses gemaakt aan ooit geschoffeerde gasten? Paul Witteman en Jeroen Pauw beginnen rond 23.00 uur met een twee uur durende grand finale; en doen samen, rond 01.00 uur, het licht in de studio voor altijd uit. De allerlaatste Pauw & Witteman is vrijdagavond 23 mei, bij de VARA op Nederland 1.

Een dag later, in de nacht van zaterdag op zondag om 00.15 uur, is het TV Monument Paul Witteman dat Han Peekel over de VARA-presentator maakte op Nederland 1 te zien.