Net5-event The Color Run dit jaar ook in Zwolle en Utrecht

Net5-event The Color Run dit jaar ook in Zwolle en Utrecht

Geschreven door Pieter Jongsma

Aanstaande zaterdag vindt de uitverkochte Color Run™ plaats in het Sloterpark van onze hoofdstad. Net5 pakt na deze editie door met nóg twee edities van de fun run, namelijk in Zwolle en Utrecht.

Op zaterdag 2 augustus vormt evenemententerrein Park de Wezenlanden te Zwolle het kleurrijke decor van de run en op zaterdag 13 september is recreatiegebied Het Lint te Utrecht de locatie voor het event. Kaarten voor de laatste twee officiële Color Runs™ van dit jaar zijn vanaf zaterdag 7 juni om 10.00 uur te koop via thecolorrun.co.nl.

In de zomer van 2013 bracht Net5 samen met Fjuze de enige echte Color Run™ voor het eerst naar Nederland. Hardlopen en entertainment komen tijdens het event samen en het gaat niet om de prestatie, maar om het plezier. De duizenden deelnemers starten in het wit en finishen als een prachtig kleurenpalet, want ze worden na elke kilometer van top tot teen ondergedompeld in verschillende kleurenpoeders. Na de finish gaat het parcours over in een kleurrijk feestje. Onder het internationale motto ‘be healthy, be happy, be you’ maakt Net5 er ook dit jaar weer drie memorabele dagen vol kleur van! De edities van The Color Run™ 2014 vinden plaats op zaterdag 31 mei in Amsterdam (uitverkocht), zaterdag 2 augustus in Zwolle en zaterdag 13 september in Utrecht.