Holland's Got Talent; de audities !

Holland's Got Talent; de audities !

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

De audities voor een nieuw seizoen van Holland's Got Talent zijn begonnen! 

[caption id="attachment_14177" align="alignleft" width="300"] Gordon trots op nieuw seizoen HGT![/caption]

Zaterdag 21 juni 2014 is het startpunt voor een nieuw seizoen voor Holland's Got Talent. Iedereen die denkt talent te hebben mag zich bewijzen tegen over de drie koppige jury.

De jury bestaat net als vorig seizoen uit Gordon, Chantal Janzen en Dan Karaty. Het is RTL 4 goed bevallen om Chantal opnieuw te vragen voor dit seizoen als jurylid. Er heerst een positieve klik tussen dit drietal. Zowel tijdens de opnames als ook in de tussentijd. Dit drietal zorgt voor een basis voor deze succesvolle talentenshow.

De presentatie ligt zoals vorige edities bij Robert ten Brink. Deze RTL 4 presentator zorgt er voor dat de kandidaten klaar gestoomd worden voor de auditie voor de jury. Als iemand dit goed kan, dan is het Robert wel.  Robert kan zich goed in de kandidaten inleven. Een ideale presentator voor dit programma.

Aan de succesformule is niets veranderd. De audities vinden net als vorig jaar, plaats in theater de Spiegel in Zwolle. Alle kandidaten met en zonder talent reizen allemaal af naar de hoofdstad van Overijssel om auditie te komen doen. Werkelijk alles komt voorbij en niets is te gek. Iedereen mag zijn talent laten zien aan de jury.

Gelukkig kan de jury, indien ze de act niet goed genoeg vinden, op hun knop drukken, waardoor er een groot rood kruis te zien is. Dit is voor het publiek een bron voor humor. Het mooiste voor het publiek is om getuige te zijn van het talent van Nederland. Na verschillende seizoenen blijkt het talent nog lang niet op te zijn. Talent hebben is 1 ding, maar om de jury te overtuigen moet je sterk in je schoenen staan.

Ook dit seizoen beloofd een spektakel te worden. Holland's Got Talent is een talentenshow voor het hele gezin. De audities zijn in volle gang in het theater de Spiegel in Zwolle. Wanneer de audities op televisie te zijn is op dit moment nog niet bekend gemaakt.

Holland's Got Talent zal in ieder geval te zijn bij RTL 4, de zender waarbij talent een podium krijgt.

(foto gemaakt door Sebastiaan Boers).