Recensie ''Het beste van Got Talent Worldwide''!

Recensie ''Het beste van Got Talent Worldwide''!

Geschreven door Sebastiaan Boers

Het beste van Got Talent Worldwide terug op televisie! 

Het mag dan zomer zijn in Nederland. Dit weerhoudt RTL 4 er niet van om een nieuw seizoen van het beste van Got Talent WorldWide uit te zenden. Een overzicht van de vele talentvolle acts die over de hele wereld te zien zijn.

Got Talent wordt in 68 landen uitgezonden. Ook in Nederland is het te zien onder de naam Holland's Got Talent. Niet alleen in Nederland is er talent in overvloed, maar over de hele wereld. Een prima idee van RTL om hier een seizoen over te maken.

Het beste van Got Talent Worldwide werd in 2012 nog gepresenteerd door Peter van der Vorst. Dit jaar heeft RTL gekozen voor Chantal Janzen om dit nieuwe seizoen te presenteren.

Chantal Janzen is geen onbekende bij de talentenshow. Zij zal dit jaar voor het tweede seizoen deelnemen aan Holland's Got Talent. Samen met Dan Karaty en Gordon zal zij de jury vormen in het nieuwe seizoen wat deze zomer zal starten. 

Chantal laat zien dat ze meer kan dan alleen in een jurystoel zitten. Naast verschillende programma's te hebben gepresenteerd, zoals Everybody Dance Now, laat ze zien waar ze goed in is. Chantal is een leuke verschijning die met haar charme kleur geeft aan dit nieuwe seizoen van het beste van Got Talent WorldWide. Talent voor het presenteren van dit programma heeft Chantal wel.
Een verstandige keuze van RTL om Chantal als presentatrice te vragen.

De kijker krijgt verschillende acts te zien die in andere landen op  televisie zijn geweest. Zo ziet de kijker acts uit Duitsland, Engeland, America en Australië. Wat wel opvalt is dat de jury vaak wisselt. In Australië zijn Melanie B (voormalig Spice Girl lid) en Heidi Klum (model) te zien in de jury. Toch bijzondere keuze's om deze vrouwen in de jury neer te zetten, lijkt het. Alle juryleden hebben kijk op talent en geven zodoende ook hun kritiek aan de kandidaten weer.

Het lijkt een trend te worden. In bijna alle landen waar een versie van Got Talent te zien is, is er een vierkoppige jury aanwezig. In Nederland is het al vanaf seizoen 1 een drie koppige jury. Wie weet komt er na het aankomend seizoen wel verandering in. Het is wel duidelijk dat er overal talent rondloopt, wacht om ontdekt te worden.

Het beste van Got Talent WorldWide is een voorloper naar het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent. Het nieuwe seizoen staat in haar startblokken, klaar om van start te gaan. Tot die tijd kan de kijker genieten van al het (buitenlandse) talent. In de twee uur durende aflevering krijgt de kijker veel talent te zien. Deze talentenshow is en blijft populair in ieder land waar het wordt uitgezonden.

De kijker lijkt de show te kunnen waarderen en daarom komt RTL met de leuke versie van het beste van Got Talent Worldwide. Hiermee hoopt RTL de kijker warm te maken voor het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent.

Het beste van Got Talent Worldwide is elke vrijdagavond rond 20.30 uur te zien natuurlijk bij RTL 4.

Holland's Got Talent is vanaf 24 augustus 2014 elke zaterdagavond rond 20.00 uur te zien natuurlijk ook bij RTL 4.