Videoland Unlimited breidt aanbod verder uit

Videoland Unlimited breidt aanbod verder uit

Geschreven door Pieter Jongsma

Het aanbod van Videoland Unlimited wordt verder uitgebreid met films en series van distributeur Benelux Film Distributors (BFD).

In ieder geval tot en met 2017 zijn liefhebbers verzekerd van nog meer films en series, waaronder een groot aantal Nederlandse producties, zoals ‘Gooische Vrouwen’, ‘Oorlogswinter’, ‘Kruistocht in Spijkerbroek’ en ‘Koning van Katoren’.

Bovendien komen er ook internationale titels bij als ‘House of Sand and Fog’, ‘Haar Naam was Sarah’ en ‘The Great Debaters’. Daarnaast zullen ook de series ‘Maria Wern’, ‘Morden’ en ‘Parade’s End’ worden toegevoegd. Het aanbod is ook per stuk te huur bij Videoland.

Over Videoland
Videoland is sinds 2010 onder The Entertainment Group B.V. actief in de digitale home entertainment-markt. In juni 2014 is Videoland compleet vernieuwd. Met Videoland.com en via de Videoland-apps zijn films en series voor €10 per maand onbeperkt te kijken met Videoland Unlimited of per stuk te huur. Videoland Unlimited is bovendien beschikbaar via KPN, Telfort, XS4ALL, DELTA, Glashart en Caiway.

Over Benelux Film Distributors (BFD)
Benelux Film Distributors (BFD) is een onafhankelijke filmdistributeur, die sinds 2006 actief is in zowel de Bioscoop- als Home Entertainment markt. Met de juiste mix van Nederlandse producties en internationale kwaliteitsfilms heeft BFD een sterke positie in de Benelux verworven. Lokale titels als ‘Oorlogswinter’, ‘Komt een vrouw bij de dokter’, ‘Nova Zembla 3D’, ‘New Kids’ worden afgewisseld met internationale titels als ‘Haar naam was Sarah’ en ‘Maria Wern’. In 2013 is een strategische samenwerking aangegaan met A-Film Benelux, waarbij het nieuw opgerichte A-Film Benelux MSD alle distributie activiteiten verzorgd.