Kijkplezier voor kinderen met ‘Woezel & Pip’ bij Videoland

Kijkplezier voor kinderen met ‘Woezel & Pip’ bij Videoland

Geschreven door Pieter Jongsma

De populaire kinderserie ‘Woezel & Pip’ is vanaf 13 augustus in zijn geheel te zien bij Videoland. De vrolijke hondjes brengen de belevingswereld van kinderen t/m 6 jaar tot leven, met herkenbare thema's als vriendschap, spelen en delen. De serie is onbeperkt te kijken met Videoland Unlimited of per stuk te huur.

‘Woezel & Pip’ is een animatieserie gebaseerd op de populaire kinderboekjes, gecreëerd door Guusje Nederhorst. In de korte verhaaltjes, verteld door Babette van Veen, maken de grootste vriendjes elke keer nieuwe belevenissen mee. Met het speciale kidsprofiel, dat leden van Videoland Unlimited kunnen instellen, kunnen ouders hun kinderen onbezorgd laten kijken naar films en series voor alle leeftijden; op tablet, laptop of TV.

Over Videoland
Videoland is sinds 2010 onder The Entertainment Group B.V. actief in de digitale home entertainment-markt. In juni 2014 is Videoland compleet vernieuwd. Met Videoland.com en via de Videoland-apps zijn films en series voor €10 per maand onbeperkt te kijken met Videoland Unlimited of per stuk te huur. Videoland Unlimited is bovendien beschikbaar via KPN, Telfort, XS4ALL, DELTA, Glashart en Caiway.