Win seizoen één van Dokter Tinus op DVD! [WINNAAR!]

Win seizoen één van Dokter Tinus op DVD! [WINNAAR!]

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

In samenwerking met SBS6 mogen wij seizoen één van Dokter Tinus weggeven op DVD!! Dokter Tinus is een Nederlandse bewerking van de succesvolle Engelse serie Doc Martin, waarin een briljante vaatchirurg uit de grote stad zijn functie moet opgeven vanwege een bloedfobie.

Hij wijkt uit naar een klein dorp, ver weg van de Randstad, om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Al snel blijkt dat het verschil tussen de stad en het platteland groter is dan gedacht, met alle – vaak grappige - gevolgen van dien.

Derde seizoen Dokter Tinus
SBS6 zendt vanaf 3 september een compleet nieuw seizoen uit van Dokter Tinus!  Vieze luiers, piepende speeltjes, warme flesjes melk en beschuit met muisjes. Het is niks voor dokter Tinus (Thom Hoffman) maar toch zit hij er straks tot over zijn oren in, in het nieuwe seizoen van de gelijknamige succesvolle SBS6-serie. Zijn geliefde Lisa (Jennifer Hoffman) is namelijk in verwachting.

En deze kleine spruit is niet het enige nieuwe gezicht in de serie. Het belooft een reeks vol nieuwe ontwikkelingen te worden. In het derde seizoen vindt er een wisseling plaats in de bekende vast cast van Dokter Tinus. Rik Hoogendoorn neemt namelijk de rol van de plaatselijke klusjesman Bert over van Jack Wouterse. Rik is vooral bekend van zijn rol in Sesamstraat, maar de acteur was ook te zien in Kees & Co en presenteerde lange tijd Het Sinterklaasjournaal.

Meer over het nieuwe seizoen van Dokter Tinus lees je hier.
Derde seizoen Dokter Tinus, vanaf 3 september 20.30 uur SBS6.

Winnaar!
De winnaar van de DVD-box van seizoen één van Dokter Tinus is; Monique Jose
Mail je gegevens naar winactie@showbizznetwork.nl en de DVD komt zo snel mogelijk je kan op!

Op deze actie gelden onze algemene voorwaarden die je hier door kunt lezen.
Deze actie loop tot en met maandag 25 augustus 2014 12.00 uur, uitslag volgt 15.00 uur via dit bericht!