Jeroen van der Boom terug met De Beste Liedjes Van...

Jeroen van der Boom terug met De Beste Liedjes Van...

Geschreven door Pieter Jongsma

Na het succesvolle eerste seizoen van De Beste Liedjes Van… neemt Jeroen van der Boom opnieuw plaats achter zijn piano voor het tweede seizoen van het muziekprogramma.

In de eerste aflevering ontvangt Jeroen soulzanger Alain Clark. De Beste Liedjes Van… is vanaf zaterdag 30 augustus om 23:00 uur te zien bij SBS6.

Gasten
Elke aflevering staat in het teken van de liefde voor muziek van Jeroen en de gast van de avond. De gasten hebben met elkaar gemeen dat ze allemaal artiesten zijn met een mooi muzikaal repertoire. Wel lopen de muziekstijlen van deze artiesten uiteen. De gasten geven op deze manier en met persoonlijke anekdotes een heel eigen gevoel aan de avond. Jeroen verwelkomt dit seizoen vanachter zijn piano Alain Clark, Frans Bauer, Ellen ten Damme, Niels Geusebroek, Anita Meijer en de 3JS. In elke aflevering is er naast de hoofdgast ook een special guest die op verzoek van de hoofdgast een duet komt zingen.

Aflevering 1
In de eerste aflevering is soulzanger Alain Clark te gast. Hij neemt Jeroen en de kijker mee terug naar zijn muzikale jeugd. Alain: “Iedereen maakte bij ons thuis geluid. Tijdens het afwassen, onder de douche, we waren altijd aan het zingen.” Liedjes van The Temptations, Total Touch en de Blues Brothers herinneren hem aan die tijd. Daarnaast spelen en zingen Jeroen en Alain samen hun favoriete nummers en kiest het publiek in de studio als afsluiter wat het beste nummer is dat Alain Clark heeft uitgebracht.

De Beste Liedjes Van…
De Beste Liedjes Van… vanaf 30 augustus om 23:00 uur bij SBS6