Ruim 1,1 miljoen kijkers voor RTL Late Night met Pharrell Williams

Ruim 1,1 miljoen kijkers voor RTL Late Night met Pharrell Williams

Geschreven door Daniël Schalk

De RTL Late Night-special met Pharrell Williams trok dinsdagavond 1.137.000 kijkers. De superster was gisteravond te gast bij Humberto Tan in de talkshow op RTL4. Nederlandse tv-kijkers waren uitzinnig over de uitzending, “Weer een tv-moment van het jaar #pharrellwilliams in #rtlln”, Twittert iemand. Iemand anders Twitterde, “what a beautiful inspirator! #Pharell #RTLLN”.

Ook bekend Nederland was ondersteboven van RTL Late Night met Pharrell Williams. “Wat een schitterende televisie, ontroerend en mooie woorden van #pharrel in #rtlln”, Twittert EO-presentator Bert van Leeuwen.

Niet alleen zaten er 1,1 miljoen mensen voor de buis, mensen die de uitzending terug kijken zijn ook onder de indruk. “Ik zit het interview van @HumbertoTan met @Pharrell terug te kijken… Zijn er mensen die het daarbij droog houden? #rtlln”, Twittert iemand.

Een dubbeltje op zijn kant en Uitstel van Executie deden het gisteravond ook goed op RTL4. Een dubbeltje op zijn kant trok dinsdagavond 1.515.000 kijkers en 1.428.000 kijkers keken gisteravond naar Uitstel van Executie. Goede Tijden, Slechte Tijden trok 1.601.000 kijkers. De NPO scoorde met De Rijdende Rechter en trok 1.218.000 kijkers, Vermist trok gisteravond 1.191.000 kijkers.