Rijmend De Week Uit: Editie 3

Rijmend De Week Uit: Editie 3

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Rijmend De Week Uit (RDWU) editie drie is hier, volgende week volgt de laatste editie vier! RDWU stopt er mee voor dit jaar, volgend jaar staan er weer nieuwe edities klaar. 

SBS Shownieuws gaat weer op de schop, dat kost vele presentatoren misschien wel hun kop. Verandering blijft nodig voor SBS6, dat is wel een wijze les. Soms is het oude nog goed, zijn de ''oude'' presentatoren nog wel zo zoet?

Dit Was Het Nieuws' Raoul Heertje, blijkt weer een heel meneertje. Keert hij Dit Was Het Nieuws de rug toe, zomaar naar elf jaar nou moe! Nu gaat hij naar RTL7, duurt dit lang of toch maar voor heel even? Samen met Viggo en Peter naar Jack Spijkerman, die kunnen er samen zeker wat van.

Een nieuwe miniserie op SBS6 met drama, de kijker denkt nu vast ''la ma'' (laat maar). Het idee komt van Divorce en Gooische Vrouwen, nu toont SBS eindelijk haar klauwen. Net5 de vergeten zender doet ook mee, ze varen langzaam maar zeker over zee. Proberen om meer kijkers te trekken, nu moeten ze niet meer zo bekken. Series zijn er straks in overvloed, dus dat komt wel goed?!

De nieuwe zender SBS9, komt er snel aan voor lang of voor even? De kijker gaat hoe dan ook zeker wat beleven. Series uit binnen en buitenland, worden uitgezonden vanuit een mooi pand.

Willem Wever doet een beetje raar, Sascha en Evelien stonden altijd voor de NCRV klaar. Jetske staat op en presenteert, dus zeggen Sascha en Evelien zeker niet: Gefeliciteerd!

Holland's Got Talent stopt voor even, de kijker heeft even geen talent meer om te beleven. Holland's Got Talent gaat in de wacht, het jurylid Gordon lacht. Het moet zeker door, dat kan ook prima zonder Goor. Chantal, Lieke en Dan, die kunnen er ook zonder Gordon zeker wel wat van!

Presentatrice van onder andere Hart van Nederland Sandra Schuurhof, mag dan eindelijk met zwangerschapsverlof. Voor altijd en eeuwig, ze is al best wel een beetje stevig. Wie weet keert ze terug naar RTL4, dat doet haar vast heel veel plezier.

Oud GTST-actrice Toprak doet mee aan De Slimste Mens, dat is voor haar een wens. Uit GTST en van de buis, ze zit zeker niet stil als een muis. Een bezige bij, dat maakt haar enorm blij.

Wat? Nick is terug? Dat lijkt toch aardig stug. Het is toch echt waar, voor Ludo is dit een groot bezwaar. Wat heeft hij met Lucas gedaan, de spanning in GTST zal nog even blijven bestaan.

RDWU editie drie is klaar, zonder weer al teveel gemaar. Volgende week volgt de laatste van dit jaar, het rijmen is dan voor even klaar. Editie vier komt volgende week zondag, dat is de dag waarop Showbizznetwork rijmen mag.