Nat Geo Wild in januari Zender van de Maand

Nat Geo Wild in januari Zender van de Maand

Geschreven door Pieter Jongsma

In de maand januari staat wildlife-zender Nat Geo Wild open voor alle digitale abonnees van Ziggo, UPC, KPN, Tele2 en Delta. Bij CanalDigitaal en Caiway is de zender al onderdeel van het basispakket. Hiermee is Nat Geo Wild in de eerste maand van het nieuwe jaar in meer dan 5,5 miljoen Nederlandse huishoudens beschikbaar.

Liefhebbers van wildlife zijn bij Nat Geo Wild aan het juiste adres. Naast de schoonheid van de planeet en het dierenrijk, komen ook de effecten van klimaatveranderingen en de toekomst van de aarde aan bod. Spectaculaire filmbeelden en meeslepende verhalen nemen de kijker mee op onvergetelijke wereldreizen.

Ontvangst providers
In januari is Nat Geo Wild ‘Zender van de Maand’ bij UPC van 6 januari tot en met 3 februari op kanaal 14, van 5 januari tot en met 2 februari bij KPN op kanaal 20 en bij Delta op kanaal 62. De komende maand is Nat Geo Wild ook beschikbaar bij Ziggo kanaal 204/205, CanalDigitaal kanaal 47, Caiway kanaal 27, en Tele2 kanaal 113/314.

Premières in januari
De nieuwe driedelige serie ‘Secrets Of The Wild’ brengt door middel van de nieuwste filmtechnieken de kijker dichter bij een aantal van 's werelds meest zeldzame en markante wezens. ‘Raccoon: Backyard Bandit’ laat zien dat wasberen die in steden en dorpen leven veel succesvoller zijn dan hun landelijke soortgenoten en ‘Secret Garden’ maakt gebruik van HD-technologie, verborgen camera’s, slow motion-filmtechnieken en macro-objectieven om het geheime leven in onze tuinen te onthullen.

Secrets Of The Wild - zondag 4, 11 en 18 januari om 18.00 uur
Raccoon: Backyard Bandit - zondag 25 januari om 17.00 uur
Secret Garden - zondag 25 januari om 18.00 uur