Comeback Lieke van Lexmond dichterbij?!

Comeback Lieke van Lexmond dichterbij?!

Geschreven door Sebastiaan Boers

De comeback voor Lieke van Lexmond in Goede Tijden Slechte Tijden (GTST) lijkt ineens dichterbij te komen. Vrijdagavond kwam de naam van Valentijn ineens voorbij. Valentijn is de zoon van Charlie (Lieke van Lexmond) en Nick Sanders (Christophe Haddad).

Zakenman Ludo Sanders (Erik de Vogel) zit nog altijd in zwaar weer. Dankzij zijn zoon Nick zit Ludo achter de tralies. Dit keer geheel onterecht. Maar dankzij een peptalk van goede vriend Anton (Joep Sertons) bedenkt Ludo een plan om Nick terug te pakken.

In de gevangenis belt Ludo met zijn medewerker Leon (Luca Savazzi). Ludo geeft hem de opdracht om naar Curaçao te vertrekken om opzoek te gaan naar Valentijn. Wat Ludo precies van plan is, is nog onbekend. Maar zeg je Valentijn, dan zeg je automatisch Charlie! De kans is vrij groot dat de comeback van Charlie niet lang meer op zich laat wachten. 

Ondertussen is iedereen in Meerdijk de streken van Nick goed zat. Zelfs Sjors (Inge Schrama) heeft de ware aard gezien van Nick en keert hem de rug toe. Het lijkt over en uit te zijn voor de gefrustreerde Nick. Hoe deze verhaallijn zich verder gaat ontwikkelen zal de komende weken snel duidelijk worden.

Feit is; Ludo Sanders is terug en lijkt zijn oude ik te hebben hervonden, dankzij zijn goede vriend Anton.

Goede Tijden Slechte Tijden is iedere werkdag rond 20.00 uur te zien bij RTL 4.