Eigen tv-programma voor Jörgen Raymann’s typetje Tante Es

Eigen tv-programma voor Jörgen Raymann’s typetje Tante Es

Geschreven door Daniël Schalk

Het typetje Tante Es van Jörgen Raymann krijgt na zestien jaar een eigen tv-programma. Vanaf 7 maart krijgt Tante Es een eigen soloprogramma op de zaterdagavond van NPO 1. Het programma heet Tante Es Viert Feest en brengt ‘wonderlijke gesprekken met een keur aan bekende Nederlanders’, dat verteld Raymann in het AD.

“Dit wordt het jaar van Tante Es”, zegt Raymann. “NPO en ik denken met haar weer de vrolijkheid van de zaterdagavond uit te stralen.” Het typetje van cabaretier is normaal onderdeel van het tv-programma RAYMANN! maar daar komt dus verandering in.

Vorig jaar leek het er even op dat Tante Es ook uit het programma RAYMANN! zou verdwijnen. Raymann zei vorig jaar dat hij zijn vaste typetje een beetje beu was. In het AD komt hij terug op zijn uitspraak. “Ze blijft toch een van mijn sterkste typetjes”, aldus de cabaretier.

Jörgen Raymann heeft in het verleden onder andere CDA-politicus Sybrand Buma, PVV-politicus Geert Wilders en BNN-presentator Filemon Wesselink geïnterviewd als zijn typetje Tante Es.

Bekijk Tante Es in RAYMANN! op TVblik.nl/raymann