Jörgen Raymann komt met nieuw programma

Jörgen Raymann komt met nieuw programma

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

NTR-presentator Jörgen Raymann komt met een nieuw programma. Een programma met de naam: BAAS Raymann, is een programma met vooral humor. Maar hij krijgt hulp van een aantal jonge cabaretiers: Soundos El Ahmandi, Pieter Derks, Nabil Aoulad Ayad en Rayen Panday. Deze jonge cabaretiers geven, onder leiding van Baas Raymann, op hilarische wijze hun uitgesproken kijk op Nederland.

Pieter Derks en Jörgen kennen elkaar van het programma In Goed Gezelschap. Dit improvisatieprogramma van de VARA was vaak op de zondagavond te zien op NPO 3. Hierin waren Pieter en Jörgen ook vaak samen te zien, naast onder andere Sara Kroos en Georgina Verbaan.

BAAS Raymann zal een programma zijn waarin humor grotendeels centraal zal staan. Het vorige grote programma van Jörgen, Dat ding van tante Es, was ook een succes. Zijn tante vond al de aandacht geweldig en genoot in volle teugen van haar eerste echte eigen programma. 

In Dat ding van tante Es ging de leukste tante van Nederland in gesprek met Bekende Nederlanders (BN-ers). Wekelijks namen de gasten maar wat graag plaats in de achtertuin van tante Es. Maar nu vindt Jörgen het weer tijd om zelf weer in de spotlights te gaan staan.

De jonge cabaretiers noemen het beetje bij de naam, zonder een opgestoken vinger. Alles komt aan bod, politiek, economie, social media, daten, kinderen of huisdieren. Voor iedereen wordt de spreekwoordelijke spiegel voorgehouden.

Er wordt geoordeeld, maar nooit veroordeeld. Tegenwoordig is het een tijd van verharding en verzuiling. De cabaretiers geloven in de helende werking van humor en zelfspot. Belangrijkste van de nieuwe show van Jörgen is, is dat hij de BAAS is.

BAAS Jörgen is vanaf 30 oktober iedere vrijdagavond rond 22.30 uur te zien bij de NTR op NPO 1.
Bekijk BAAS  Jörgen op TVblik.nl/baas-raymann