Jörgen Raymann ontvangt Kenny B in Baas Raymann

Jörgen Raymann ontvangt Kenny B in Baas Raymann

Geschreven door Sebastiaan Boers

Aanstaande vrijdagavond zal Jörgen Raymann weer klaar staat met Baas Raymann. Samen met cabaretiers Soundos El Ahmadi, Pieter Derks, Rayen Panday en Nabil Aoulad Ayad neemt Jörgen het nieuws van de week weer door, op geheel eigen wijze. De razende reporter Shay Kreuger zal de mening van de mensen op straat weer vast leggen. Ook zij heeft hier een geheel eigen tactiek voor.

Deze week reisden Pieter en Rayen af naar Gouda. In Gouda, de kaasstad, kwam vorig jaar Sinterklaas aan. Hij was nog niet eens aan wal of de discussie barstte toen al weer los. Hoe denken de mensen er nu, een jaar later, over? Voor Pieter en Rayen is Gouda een mooie locatie om de discussie weer op gang te helpen. 

Daarnaast besteed het onderdeel ''Geef je date een veeg'' aandacht voor singles. Singles krijgen de kans om de liefde van hun leven te ontmoeten. Maar zij moeten wel heel zeker zijn van hun zaak. Eenmaal geveegd, betekend voorgoed weggeveegd.

Ook besteed Baas Raymann aandacht aan vooroordelen. Hoe snel beoordelen wij iemand op het eerste gezicht? Dat doet vrijwel iedereen, maar is iedereen zich er ook van bewust? Een mooie gelegenheid om eens te zien hoe bevooroordeeld wij eigenlijk zijn. Dit levert hoe dan ook bijzondere televisie op.

Jörgen heeft ook nog ruimte voor een speciale gast. Niemand minder dan Kenny B zal te zien zijn in Baas Raymann. De zanger scoorde afgelopen zomer een ontzettend grote hit met Parijs. Wekenlang was Kenny dan ook in de hitlijsten te vinden. Er is zelfs een heuse Summer Song over deze zanger verschenen. Lees hier deze speciale Summer Song nogmaals terug.

Baas Raymann is aanstaande vrijdagavond om 22.25 uur te zien bij de NTR op NPO 1.

Bekijk Baas Raymann terug via TVblik.