Bridget Maasland en Jon van Eerd in The Passion 2015

Bridget Maasland en Jon van Eerd in The Passion 2015

Geschreven door Daniël Schalk

De laatste namen van de cast van The Passion 2015 zijn bekend gemaakt. Met de namen van Bridget Maasland en Jon van Eerd is de cast compleet.

Bridget Maasland, bekend van het SBS6-programma Shownieuws, is tijdens The Passion in Enschede de verslaggever van de processie, de optocht met het kruis van Jezus door het centrum van Enschede.

Jon van Eerd, bekend van zijn rol in de musical ‘Moeder ik wil bij de revue’ en zijn Mollenstreken in Wie is de Mol? 2009, speelt de rol van Pontius Pilatus. Vorig jaar werd de rol van Van Eerd gespeeld door presentator Jack van Gelder. Lieke van Lexmond was vorig jaar de verslaggever.

De andere namen van de cast van The Passion 2015 werden afgelopen maandag al bekend. Jim de Groot neemt de rol van Jezus op zich, Robert ten Brink is dit jaar de verteller en Sirma Rouse speelt de rol van Maria. Veder vertolkt Jeroen van der boom de trol van Petrus en speelt Jeroen van Koningsbrugge de rol van Judas. The Passion speelt zich dit jaar af op donderdag 2 april in Enschede.

Bekijk The Passion 2014 terug op TVblik.nl