Tweede liveshow Everybody Dance Now

Tweede liveshow Everybody Dance Now

Geschreven door Sebastiaan Boers

Vrijdagavond werd de tweede liveshow van Everybody Dance Now uitgezonden. In totaal ging acht acts de strijd met elkaar aan om een plek te bemachtigen in de halve finale. In deze tweede liveshow zag de kijker; D-Crew, Afrovibes, Shadow Sefiroth, De Dutch Dance Division, The Benjaminz, The Wild Cats, Shadowshock en Carlos & Mirella met elkaar de dansstrijd aan gaan.

Maar liefst twee acts die vrijdagavond meededen kregen in de auditie ronde een Green Card. De acts met de Green Card waren Shadow Sefiroth en de Dutch Dance Division. Zij hadden een streepje voor ten opzichte van de andere zes acts door zich direct in een liveshow te plaatsen.

Alle acts kregen van de drie juryleden (Jan Kooijman, Lieke van Lexmond en Dan Karaty) een groene vloer, op één act na. Het dansduo Shadowshock kreeg van Lieke en Dan een rode kleur wat automatisch het einde betekend van hun deelname aan het dansprogramma. 

Nadat de stemmen geteld waren kregen Afrovibes, De Dutch Dance Division en The Wild Cats van Chantal Janzen te horen dat ze door zijn naar de halve finale van volgende week. De juryleden gingen na de uitslag druk in overleg over een mogelijke Green Card. De Green Card werd uitgereikt aan het dansduo Carlos & Mirella, zij hebben zich daardoor ook weten te plaatsen voor de halve finale.

De acts die vrijdagavond door gaan naar de halve finale (volgende week vrijdag 13 februari 2015) gaan de strijd aan met de acts die een week eerder een ronde verder kwamen.

De halve finale van Everybody Dance Now is vrijdag 13 februari 2015 om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk Everybody Dance Now terug via TV Blik.