Win de DVD box Toren C seizoen 1-5

Win de DVD box Toren C seizoen 1-5

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

[DE WINNAAR IS BEKEND!] Fans van Toren C opgelet! Wij mogen een DVD Box van Toren C seizoen 1 tot en met 5 weggeven. Op de DVD Box staan alle aflevering van seizoen 1 tot en met 5! Inclusief heel veel leuke extra's.

Het enige wat je er voor moet doen: like Showbizznetwork op Facebook, deel het bericht met je vrienden én volg ons op Twitter! Dan maak je kans op deze DVD Box. Dus waar wacht je nog op? Ga direct naar de Facebook pagina van Showbizznetwork like onze pagina en deel het bericht.

In de VPRO serie Toren C nemen actrices Maike Meijer en Margôt Ros de kijker mee in het leven op het kantoor. Dit hilarische programma werd vaak op de maandagavond uitgezonden op NPO 3. Een speciale korte versie van dit programma werd op de vrijdagavond vaak uitgezonden. De vele typetjes die de beide vrouwen wekelijks neerzetten zorgen iedere week voor een glimlach bij de kijker. De ene scene is nog niet voorbij, of de andere staat alweer op punt van beginnen.

De bekendste uitspraken zijn toch wel van die twee tienermeisjes, ''wat errug'', ''wat sta je nou te kijke?'', ''dat wordt betalen pannekoek!'', zijn zomaar een paar voorbeelden. Deze zinnen komen bijna iedere week terug in dit satirische programma.

Wil jij kans maken op de DVD Box? Ga dan meteen naar de Facebook-pagina van Showbizznetwork, like onze Facebook-pagina, like het bericht over de win-actie, volg ons ook op Twitter en maak meteen kans op die DVD Box van Toren C. Doe snel mee, want voor je het weet moet je betalen ''pannekoek''!

Je kunt de aflevering van Toren C ook terug kijken op TVblik.nl/toren-c

Voor deze actie gelden de algemene voorwaarden van Showbizznetwork.