Veronica haalt Gotham en Arrow van de buis

Veronica haalt Gotham en Arrow van de buis

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Veronica haalt de series Gotham en Arrow van de buis. De nieuwe Amerikaanse serie Gotham, die in september 2014 in première ging in Amerika, ging na een Nederlandse première in de JT-bioscoop in Hilversum op zaterdag 17 januari 2015 van start op Veronica.

De serie vormde samen met Arrow, dat begon aan seizoen 3, de nieuwe zaterdagavond van Veronica. De vorige seizoenen van Arrow waren op de zondagavond te zien maar Veronica besloot om Arrow naar de zaterdagavond te verplaatsen.

Arrow zorgde samen met Gotham alleen niet voor het succes wat Veronica had gehoopt. Na vijf zaterdagavonden Arrow en Gotham te hebben uitgezonden heeft Veronica besloten beide series per direct van de buis te halen.

Aan Showbizznetwork laat Veronica weten: "De series zijn tijdelijk niet te zien bij Veronica. De series hadden tegenvallende kijkcijfers op zaterdagavond en daarom is er gekeken naar een betere plek in de programmering."

Een woordvoerder van Veronica vervolgd: "Voor Arrow is dat zondag geworden, wat het voorheen was. We gaan zondag 29 maart verder met Arrow.
Voor Gotham wordt nog gekeken naar een betere plek in de programmering."

Veronica vervangt de series Arrow en Gotham op de zaterdagavond met films. Deze zaterdag is de Amerikaanse thriller The Departed met onder andere Leonardo DiCaprio en Matt Damon te zien op Veronica.

Bekijk Gotham op TVblik.nl/gotham