Veronica haalt The Muppets naar Nederland

Veronica haalt The Muppets naar Nederland

Geschreven door Daniël Schalk

Veronica haalt de populaire Muppets naar Nederland. The Muppets zijn sinds deze maand terug op televisie in de Verenigde Staten met een gloednieuwe comedyserie, ook wel een een mockumentary genoemd, een comedy in documentairestijl. Veronica gaat de serie in Nederland uitzenden.

In de comedyserie The Muppets worden de Muppets gevolgd voor en achter de schermen van de nieuwe late night-show van Miss Piggy, genaamd Up Late With Miss Piggy. Miss Piggy is de ster van de show, maar ook de andere Muppets zijn van de partij. Zo is Fozzie Bear haar sidekick.

Hoewel Kermit en Miss Piggy uit elkaar zijn, is Kermit wel Uitvoerend Producent van het programma en probeert alles in goede banen te leiden. Het is voor Kermit een moeilijke taak om de late night-show van diva Miss Piggy, en Gonzo als schrijver van de tv-show, goed te laten verlopen.

Het is nog niet bekend wanneer The Muppets precies in Nederland te zien zijn. De uitzendingen beginnen zijn vanaf eind dit jaar of begin volgend jaar te zien op mannenzender Veronica. De nieuwe show van The Muppets wordt gemaakt door Bill Prady, ook de maker van The Big Bang Theory.