Olly Murs in duet met Demi Lovato

Olly Murs in duet met Demi Lovato

Geschreven door Sebastiaan Boers

Olly Murs heeft een nieuwe single. Het is een duet geworden met zangeres Demi Lovato. Het duet heeft de titel Up gekregen. Het is een vrolijk uptempo geworden, die zeker snel een plek gaat veroveren in de Itunes top 30, de hitlijst die wekelijk bij Q-music te horen is.

Olly Murs heeft al meerdere hits gehad in Nederland. Zo heeft de zanger met rapper Flo Rida een hit gehad met het nummer Troublemaker. Daarnaast heeft de zanger een dikke hit gescoord met het nummer Wrapped Up, een duet met Travie McCoy.

Ook is een droom voor Olly in vervulling gegaan. Hij mocht een duet opnemen met niemand minder dan Robbie Williams. Dat nummer is een cover uit de Disney film Jungle Book en heet I Wanna Be Like You en is een leuk duet geworden. Dit nummers in nog niet uitgebracht als single, wie weet gaat dat in de toekomst nog gebeuren. 

Een mooi bruggetje van Disney's Jungle Book naar zangeres Demi Lovato. Zij heeft zelf een solo hit te pakken met het nummer Let It Go. Dat is dé titelsong van een andere (populaire) Disney film Frozen. Nu hebben Olly en Demi hun krachten gebundeld en samen een nummer uitgebracht.

Het vrolijke nummer Up is zeker eens kans hebber voor de Itunes top 30. Wie weet staat het nummer er deze week al in. Mocht dat zo zijn dan is dat zeker te lezen in het Itunes bericht op onze website.