Jack van Gelder blijft bij de NOS

Jack van Gelder blijft bij de NOS

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Jack van Gelder blijft gewoon bij de NOS, dat heeft hij laten weten aan RTL Boulevard. De sportpresentator wordt binnenkort 65 jaar en het zag er naar uit dat hij dan bij de NOS moest vertrekken.

"Zoals het er nu naar uitziet blijf ik gewoon bij de NOS, we zijn al in gesprek over de periode na het aflopen van mijn contract", aldus Van Gelder. Eerder werd al bekend dat de presentator met SBS in gesprek was, maar de commerciële zender is volgens Van Gelder niet langer in hem geïnteresseerd.

SBS zou volgens de NOS-presentator voor de presentatie van de Champions League-wedstrijden een samenwerking met FOX zijn aangegaan. SBS-baas Peter de Mönnink zei een tijd geleden in RTL Late Night dat hij Van Gelder wel zag zitten voor de presentatie van de voetbalwedstrijden.

SBS wil nog geen uitspraken doen over de presentatie van de Champions League-wedstrijden. Alleen sportpresentator Hans Kraay jr staat momenteel bij SBS onder contract. SBS laat ook weten dat nog niet bekend is op welke zender de voetbalwedstrijden worden uitgezonden.

Bekijk het NOS Sportjournaal op TVblik.nl/nos-sportjournaal