Jan Slagter niet tevreden met kijkcijfers Goedenavond dames en heren

Jan Slagter niet tevreden met kijkcijfers Goedenavond dames en heren

Geschreven door Daniël Schalk

Omroep MAX-baas Jan Slagter is niet tevreden met de kijkcijfers van de eerste aflevering van Goedenavond dames en heren. Er keken maandagavond ruim 1,1 miljoen mensen naar de nieuwe serie van Omroep MAX, dat de opvolger van Moeder, ik wil bij de Revue is.

“Ruim 1,1 miljoen kijkers voor ‘Goedenavond dames en heren’ Tevreden, maar valt me eerlijk gezegd iets tegen”, laat Slagter op Twitter weten. Moeder, ik wil bij de Revue trok in 2012 wekelijks bijna 2 miljoen kijkers, maar dat zat er voor de eerste aflevering van Goedenavond dames en heren niet in.

Mike Weerts, die in Moeder, ik wil bij de Revue speelde, reageert op de Omroep MAX-baas: “Was prachtig! Maar je mist natuurlijk een belangrijk iemand voor de cijfers!” Waarmee hij zichzelf bedoeld. Ook NOS-verslaggeefster Dominique van der Heijde reageert op Slagter.

“Tegenover het onvolprezen Nieuwsuur hè”, laat de verslaggeefster weten. Het NPO 2-programma Nieuwsuur trok tegenover Goedenavond dames en heren 805.000 kijkers. Jan Slagter zei een paar uur later op Twitter: “Gelukkig kan iedereen de 1e afl. van Goedenavond dames en heren terug zien.” En sluit hij af: “Trots op deze dramaserie!”

Bekijk Goedenavond dames en heren op TVblik.nl/goedenavond-dames-en-heren