Nieuwe ''Julia Loderus'' in GTST

Nieuwe ''Julia Loderus'' in GTST

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Vanaf vanavond wordt de rol van Julia Loderus, in Goede Tijden Slechte Tijden (GTST), gespeeld door actrice Wendy Brouwer. De rol van Julia werd eerder gespeeld door een andere actrice, namelijk Audrey Bolder. Door het huwelijk van Tim (Beau Schneider) en Sjors (Inge Schrama) keert Julia voor even terug naar Meerdijk.

Julia is de moeder van Tim en een ex van Anton (Joep Sertons). In een ver verleden kregen de twee een affaire. Nu haar zoon gaat trouwen is het een ideale moment voor Julia om terug te keren. Wendy deed al eerder auditie voor deze rol, maar die ging toen naar Audrey.

Wendy is zelf bijzonder enthousiast over haar komt naar GTST. Waarschijnlijk neemt ze de rol voor een langere periode op zich. De komende week zal een spannende week gaan worden, verklapt de actrice in een interview met RTL Boulevard. 

Ervaring in een soap heeft deze actrice wel. Zo speelde ze ruim 12 jaar geleden in een andere soap, Onderweg Naar Morgen (ONM). In die soap nam ze de rol van Margot Reitsema op zich. Die soap is inmiddels niet meer te zien op televisie. Nu maakt Wendy Brouwer haar soap ''come-back'' in GTST.  Voor hoelang Julia in Meerdijk blijft is nog niet duidelijk.

AANVULLING:

Naast Julia, was ook Jack van Houten, gespeeld door Mark van Eeuwen, even te zien in GTST. Jack kon niet op het huwelijk van zijn zusje, Sjors, zijn, daarom maakte hij speciaal voor haar een videoboodschap. Sjors was zichtbaar ontroerd door deze videoboodschap.

Goede Tijden Slechte Tijden is iedere werkdag rond 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TV Blik.