Verslag: Eerste editie V-Land Festival

Verslag: Eerste editie V-Land Festival

Geschreven door Sebastiaan Boers

Om 11.00 uur begon de dag in Walibi Holland. De allereerste editie van V-land Festival ging van start. Veronica TV werkte samen met Walibi Holland om een geweldig goed en leuk festival neer te zetten. De sfeer was ondanks het weer bijzonder prettig.

De artiesten kwamen vanaf 13.00 uur langzaam op gang. Het ene optreden was nog niet afgelopen of het volgende stond alweer op punt van beginnen. Werkelijk alles kwam voorbij, house, pop in één woord: perfect. Het was zo afwisselend dat het voor iedereen die aanwezig was, een geweldig leuk festival was om bij te zijn.

Artiesten als Chef' Special, Handsome Poets, Mr. Polska en The Partysquad gaven de beste optredens. In totaal waren er 60 acts die een optreden gaven. Een mooi en afwisselend muzikaal programma, een dag om niet snel te vergeten.

Zoveel goede artiesten bij elkaar in één pretpark. Veronica heeft hiermee goud in handen. Aan de hand van een plattegrond van Walibi Holland en een timetables was alles duidelijk en goed te volgen.

Alles wat je moest weten en wilde weten kon handig nagelezen worden. Daarnaast werd er voor de bezoeker ook bijzonder goed gezorgd. Het eten en drinken was perfect geregeld. Nog beter dan van te voren was bedacht.

Bij het V-Land Festival kwamen zoveel culturen samen dat het echt als iets groots voelde. Muziek is én blijft iets voor iedereen. Het mag én moet niets uit maken van welke cultuur of geloof iemand af komt. Dit festival draagt een bijzonder positief gevoel hierbij uit.

Het is een festival die zeker vaker gehouden mag worden. Een evenement als dit, gecombineerd met een pretpark én lekker eten is iets waar zeker vraag naar is. Als dit ook bij Veronica TV en de artiesten zo ervaren wordt, kan het maar zo zijn dat dit festival er vaker gaat komen. (Alles natuurlijk in goed overleg).

Genieten van een muzikale dag, met lekker eten én lekkere muziek is een dag om niet snel te vergeten. Een dag waarbij zeker vaak aan wordt terug gedacht. Ondanks het weer, is het een bijzonder leuke ervaring. Gezellig en gemoedelijk, iets wat wel vaker gehouden mag worden. De organisatie van het V Land Festival kijkt positief terug op een geslaagde dag met z'n 8.000 bezoekers.

Volgend jaar zeker weer?!