Eerste editie FunX Music Awards

Eerste editie FunX Music Awards

Geschreven door Pieter Jongsma

Op donderdag 22 mei reikt FunX in de Melkweg te Amsterdam voor de eerste keer de FunX Music Awards uit. Awards zijn te winnen in de muziekstijlen die deze grootstedelijke jongerenzender domineren.

De FunX luisteraars bepalen de winnaars van de FunX Music Awards in de categorie beste MC, Zanger, Groep, Club DJ, Track, Album, Video, Style, Online Presence en Nieuwkomer.

Luisteraars stemmen vanaf 28 april via www.funx.nl/awards op hun favoriete artiesten: van de vetste hiphop tot de lekkerste slowjamz.

Van 12 tot 22 mei staat FunX in het teken van ‘De Week van de FunX Music Awards’. Luisteraars horen veel nieuws en muziek van de genomineerde artiesten. FunX zendt op donderdagavond 22 mei de FunX Music Awards live uit vanuit de Melkweg in Amsterdam. De live beelden zijn te volgen op FunX.nl.

 

FunX

FunX is de publieke zender voor jongeren in grote steden. De FunX dj’s draaien een aantrekkelijke mix van hiphop, R&B, dance, reggae en praten de luisteraar dagelijks bij over de actualiteit en entertainment. De zender doet verslag van relevante festivals en evenementen in de grote steden.

FunX is te ontvangen via (digitale) kabel, Digital Radio+, de website FunX.nl en de FunX-app voor smartphones en tablets. In de vier grote steden is FunX met een lokale editie ook via de FM te ontvangen: Amsterdam 96.1, Rotterdam 91.8, Den Haag 98.4 en Utrecht 96.1 FM.