''Marjolein Keuning verlaat GTST''

''Marjolein Keuning verlaat GTST''

Geschreven door Sebastiaan Boers

Dinsdagmiddag kwam er een vervelend bericht naar buiten. Actrice Marjolein Keuning zou stoppen met Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Marjolein speelt sinds 2008 de rol van Maxime Sanders, het jongere zusje van zakenman Ludo (Erik de Vogel).

Haar leven in Meerdijk kent veel goede, maar ook veel slechte tijden. Haar komst naar Meerdijk was alles behalve prettig. Ludo wilde niets weten van zijn zusje Maxime, hij dacht altijd dat hij haar als klein meisje per ongeluk had vermoord. Dat bleek dus niet waar te zijn, zijn zusje leefde.

Met (ex) schoonzus Janine (Caroline de Bruijn) heeft Maxime ook geen warme band. Al snel wil Maxime het leven wat Janine lijdt: man, huis en kinderen. Door het vroegere ongeluk met Ludo bleek Maxime onvruchtbaar te zijn. Een leven zonder kinderen kon Maxime zich maar amper voorstellen. 

Maar dit bleek niet helemaal te kloppen. Maxime heeft een zoon, Vincent (Oscar Aerts) die ze met een smoes naar Meerdijk laat komen. Als het geheim van Maxime's verleden aan het licht komt wil niemand meer iets met haar te maken hebben. Uiteindelijk zijn moeder en zoon dichter tot elkaar gegroeid.

Dit had alles te maken met de moord op Maxime's vriend, Ardill (Juvat Westendorp). Hij werd op brute wijze vermoord, waar Maxime enorm van slag door was. Gelukkig kreeg ze steun van haar zoon Vincent, waardoor de twee een betere relatie met elkaar gekregen hebben.

Marjolein reageert op dit bericht via haar eigen Instagram account. Zo zegt ze ''Vandaag in de kleedkamer genomen... En nee ik ga er niet uit! Het blad weet van niks en ik gun t ze niet hun naam te noemen! Xxx''. Daarmee reageert ze op het bericht wat door Shownieuws naar buiten is gebracht. Volgens het Shownieuws zou Marjolein hebben gezegd in een interview met Gloss dat ze zou stoppen met GTST. 

Als Marjolein inderdaad zou stoppen dan zou ze het vierde castlid in korte tijd zijn dat zou stoppen met GTST. Onlangs verliet Juvat de soapserie, hij speelde een (lange) gastrol. Ook Bartho Braat verlaat na de zomer de soap, hij speelde jaren lang de rol van Jef Alberts. Daarnaast is Ruud Feltkamp ook (tijdelijk) gestopt met zijn rol als Noud Alberts.

Gelukkig voor alle GTST fans, Marjolein blijft gewoon te zien als Maxime Sanders. De soap kan niet zonder deze actrice en de actrice kan niet zonder de soap.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. 

Bekijk GTST terug via TV Blik.