Marjolein Keuning in nieuwe Videoland serie

Marjolein Keuning in nieuwe Videoland serie

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) actrice Marjolein Keuning heeft een nieuwe acteerklus te pakken. Op Instagram deelde de actrice een foto met Tjebbo Gerritsma. Bij deze foto staat dat het de laatste draaidag van een nieuwe serie is. Op 27 juni deelde Tjebbo ook al een foto op Instagram over de opnames. De serie wordt gemaakt voor Videoland, een online platform.

De meeste GTST fans hebben zo hun vraagtekens bij de foto. Zou Marjolein nu stoppen met haar rol in GTST. Marjolein speelt al jarenlang de rol van Maxime Sanders. Maar via Instagram laat de actrice weten dat er nu een zomerstop is bij GTST. Er bestaat een (kleine) kans dat Marjolein de soapserie van RTL 4 zal verlaten. 

Tijdens de zomer-cliffhanger van GTST zaten Maxime en Bill (Bart Oomen) vast in de brandende Boks. Wat een gezellige avond had moeten worden, eindigde in een nachtmerrie. Maxime en Bill konden geen kant meer op. Het vuur sloeg wild om zich heen. Hulp was onderweg, maar of die op tijd kwam is nu de vraag.

De hulp kwam onderweg, maar de soapserie verklapte al een geheim. Iemand heeft de brand in Boks niet overleefd. Maar wie dit is geweest is natuurlijk nog niet bekend gemaakt. Wel gaf GTST een kleine hint vrij. Niemand minder dan Jef (Bartho Braat) kwam tijdens de zomer-cliffhanger nog even in beeld. De kijker kon toen zien hoe Jef te horen kreeg dat er iemand in Meerdijk was overleden. De grote vraag, die de kijker bezig houdt, is er de brand niet heeft overleefd.

Voor Marjolein is het nu echt vakantie. Inmiddels zijn de opnames van GTST even gestopt. Ook de opnames voor de nieuwe Videoland serie is gestopt. Wanneer de serie te zien is, is nog niet bekend. Een andere bekende Videoland serie is Nieuwe Tijden. Deze serie is op dit moment weer te zien bij RTL 5. De jongerenzender van RTL 5 herhaalt momenteel het eerste seizoen van Nieuwe Tijden.

Bekijk Nieuwe Tijden op TVblik.nl/nieuwe-tijden

Foto: RTL