Marjolein Keuning: ‘Het is tijd voor nieuwe dingen’

Marjolein Keuning: ‘Het is tijd voor nieuwe dingen’

Geschreven door Daniël Schalk

Actrice Marjolein Keuning heeft op Twitter gereageerd op haar vertrek uit Goede Tijden, Slechte Tijden. Na 9 jaar verlaat Marjolein de populaire soap van RTL4. “Het is tijd voor nieuwe dingen”, schrijft zij. Ze noemt op Twitter al een van die nieuwe dingen: Een eigen outdoor programma.

Keuning vond het lastig om de afgelopen zomer niks te mogen zeggen. “Wat hebben jullie aandacht, complimenten, mooie films, bewerkte foto's me veel gedaan de laatste tijd. Het was enorm moeilijk om mijn mond te houden als ik las hoe angstig jullie duimden voor Maxime”, zegt de actrice.

Marjolein Keuning vertolkte sinds oktober 2008 de rol van Maxime Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden. “Het was een grote hap uit mijn leven: 9 jaar met wat onderbrekingen”, vervolgt ze. Haar personage Maxime Sanders kwam tijdens de zomercliffhanger om tijdens een heftige brand in dorpshuis Boks.

De actrice werd bij het grote publiek bekend door haar hoofdrol in de dramaserie Vrouwenvleugel. Daarna vertolkte Keuning ook de rol van Joyce Couwenberg in de populaire soap Onderweg naar Morgen. Tegenwoordig is Marjolein op RTL4 te zien als presentatrice van het interviewprogramma In de Stoel.

Foto: RTL / Otto van den Toorn