AVRO trots op recordbrekende 13e serie Wie is de Mol?

AVRO trots op recordbrekende 13e serie Wie is de Mol?

Geschreven door Pieter Jongsma

Gisteravond zagen 2.579.000 mensen op Nederland 1 hoe Kees Tol zich onthulde als de Mol. Daarmee is de finale de best bekeken uitzending van Wie is de Mol? ooit. Paulien Cornelisse nam de pot mee naar huis. Het dertiende seizoen brak vanaf de eerste aflevering alle records. Nieuw dit jaar was MolTalk: de voor- en nabeschouwing via het tweede scherm.

 

Peter Lubbers Directeur media AVRO:

“Met de overweldigende media-aandacht en de torenhoge kijkcijfers van gisteravond is Wie is de Mol? één van de succesformules van de AVRO. Het is vooral heel bijzonder dat we met dit ijzersterke merk ieder seizoen weer meer mensen aan ons weten te binden. Dankzij MolTalk is seizoen 13 crossmedialer dan ooit, met wekelijks gemiddeld 34.688 unieke tweede scherm bezoekers op de dag van de uitzending kunnen we spreken van een groot succes.”

Wie is de Mol? in Zuid-Afrika

Presentator Art Rooijakkers vertrok met 9 kandidaten en 1 Mol naar Zuid-Afrika. Naast winnares Paulien Cornelisse reisden ook  Zarayda Groenhart, Joep van Deudekom, Tim Haars, Carolien Borgers, Ewout Genemans, Tania Kross, Daniël Boissevain en Janine Abbring mee. Paulien ontmaskerde Kees Tol als Mol en won de pot van €17.120.

 

Wie is de Mol? wordt geproduceerd door IDTV.