Tour Du Jour vanavond na jaar afwezigheid terug op RTL7

Tour Du Jour vanavond na jaar afwezigheid terug op RTL7

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Na een jaar afwezigheid keert Tour Du Jour vanavond terug op RTL7. In het wielerprogramma praten presentator Wilfred Genee en vaste tafelgenoot Michael Boogerd samen met oud-wielrenners en bekende wielerliefhebbers vanuit de haven van Breda over de ronde van Frankrijk.

Maxim Hartman en Filemon Wesselink reizen dit jaar voor RTL7 met de Tour mee om vanuit Frankrijk verslag te doen van de koers. Filemon praat dagelijks met ploegleiders, topfavorieten en opvallende rijders, terwijl Maxim als échte liefhebber verslag doet van de gekte rondom de Tour.

In de studio in de haven van Breda ontvangt Genee in de studio naast vaste tafelgenoot Boogerd, ook afwisselend Maarten Tjallingii, Erik Dijkstra en de Belgische schrijver Dimitri Verhulst. Daarnaast is er aan de tafel van de Voetbal Inside-presentator dagelijks ruimte voor een interessante wisselende gast.

Tour Du Jour kwam twee jaar geleden vanaf wisselende locaties, maar dit jaar neemt het RTL7-programma zijn intrek onder de overkapping van de voormalige Visafslag in Breda, waar tegenwoordig Restaurant Binnen is gevestigd. Burgemeester Paul Depla van Breda gaf eerder aan erg ‘trots’ te zijn.

Tour Du Jour is vanaf vanavond, vrijdag 30 juni, iedere dag (ook op rustdagen) tussen 20:00 en 21:30 uur te zien bij RTL7. Vanaf zaterdag is om 21:30 uur op NPO 1 De Avondetappe te zien.

Bekijk Tour Du Jour op TVblik.nl/rtl-tour-du-jour

Foto: RTL