Elvira Out: ''Vertrek kwam onverwacht''

Elvira Out: ''Vertrek kwam onverwacht''

Geschreven door Sebastiaan Boers

Actrice Elvira Out was er stuk van. Na bijna twee jaar de rol van Bianca Bouwhuis te hebben gespeeld, komt er na vanavond een einde aan. Vrijdagavond zagen de Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) fans al hoe Bianca niet wakker werd. Vanavond zal Elvira voor het laatst te zien zijn als Bianca.

Zelf was de actrice er kapot van. De zakdoekjes waren niet aan te slepen. Tegenover RTL Boulevard gaf Elvira aan ''Ik was heel verdrietig. Ik heb echt een heel weekend gehuild. Ik was er echt stuk van''. Niet alleen voor Elvira zelf is het enorm wennen, ook de fans zullen de actrice zeker gaan missen.

Met de zomer cliffhanger in aantocht komt het plotselinge overlijden van Bianca toch onverwacht. In de soap kwam net het nieuws naar buiten dat Bianca achter de moord op Ardil (Juvat Westendorp) zat. Daarnaast leed Bianca ook aan de ziekte ALS. 

De makers van de soap besloten om het karaker Bianca eruit te schrijven. Dit zorgde niet alleen bij Elvira voor tranen, ook haar collega's op de set konden het niet geloven. Het heeft er flink ingehakt, zelf had Elvira nog graag door willen gaan met haar rol als Bianca.

Tegenover RTL Boulevard lieten de makers weten ruimte in de soap te willen maken voor nieuwe karakters. Onlangs werd bekent dat Babette van Veen haar comeback maakt. Zij is binnenkort weer te zien als Linda Dekker. Daarmee is er weer een ''bitch'' type terug in Meerdijk.

De tijd van onbezorgdheid is inmiddels voorbij voor Elvira. ''Inmiddels zijn er al zo veel maanden verder en is het goed. Je verwerkt zoiets ook'' gaf Elvira aan tegenover RTL Boulevard.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TV Blik.