'Bianca Bouwhuis' keert terug op het podium

'Bianca Bouwhuis' keert terug op het podium

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Actrice Elvira Out gaat het theater in. Zij zal een voorstelling gaan geven over haar soapervaring. De voorstelling heeft de titel Kill Your Darlings gekregen. Op 20 oktober 2017 zal de voorstelling in première gaan in Amsterdam. In deze voorstelling blikt Elvira terug op haar leven in Goed Tijden, Slechte Tijden (GTST). Zo was Elvira ruim twee jaar te zien als Bianca Bouwhuis in de soap van RTL 4.

In 2013 nam Elvira de rol van Bianca over van Cynthia Abma. Maar na slechts twee jaar kwam er een onverwacht afscheid van het personage Bianca. In de soap van RTL 4 leed Bianca aan de spierziekte ALS. Net nadat ze dit bekend maakte aan haar familie, overleed ze de dag erna. De plotselinge dood van Bianca shockeerde de fans van de soapserie.

Niet alleen de fans waren in shock. Ook de actrice zelf zag dit niet aankomen. In een interview met RTL Boulevard gaf Elvira al aan dat ze het ontzettend jammer vond. Nadat ze de soapserie verliet, besloot Elvira dat het tijd werd voor een theatervoorstelling.

In haar eigen theatervoorstelling verteld Elvira het verhaal na haar vertrek uit GTST. Hoe heeft ze het nu allemaal ervaren? Hoe waren de reacties van de fans? Is er een leven na GTST? Hoe ziet dit leven er dan uit? Allemaal vragen die in deze theatervoorstelling aanbod zullen komen.

Vlak voordat Bianca overleed, bekende zij een moord. Zo bleek Bianca achter de moord op Ardil (Juvat Westendorp) te zitten. Deze moord hield Meerdijk wekenlang in haar greep. Er waren veel verdachten en motieven. Uiteindelijk leken alle bewijzen naar Wiet (Pip Pellens) te leiden. Een dag voor het overlijden, bekende Bianca de moord op Ardil. De dag daarna overleed Bianca.

Kill Your Darlings is vanaf 20 oktober 2017 te zien in Amsterdam.

Bekijk GTST op TVblik.nl/gtst

Foto: RTL