Temptation Island terug op de buis

Temptation Island terug op de buis

Geschreven door Pieter Jongsma

RTL 5 brengt Temptation Island terug op de buis. Dat blijkt uit een kandidaten van de jongeren zender.

Temptation is tussen 2002 en 2009 een groot kijkcijfer succes geweest er zijn in totaal zeven seizoenen uitgezonden op Veronica en VT4. In Nederland zijn ook geregeld de buitenlandse versies uitgezonden. In 2006 werd Undercover Lover uitgezonden wat gezien kan worden als een opvolger van Temptation Island.

"Ken jij Temptation Island nog? Deze ultieme relatietest komt terug... bij RTL 5. Ze zoeken stellen die de uitdaging aan durven gaan, maar ook verleidelijke singles. Meld je nu aan!"

Temptation Island is een Amerikaanse realityserie die voor het eerst in 2001 werd uitgezonden op Fox. Er zijn in diverse landen, met wisselend succes, eigen versies gemaakt: onder meer in Australië, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk ("L´île de la tentation"), Italië ("Vero amore"), Scandinavië en Nederland & Vlaanderen. De serie was gebaseerd op Blind Vertrouwen van Endemol uit 2001.

De Amerikaanse versie liep drie seizoenen en werd gepresenteerd door Mark L. Walberg. Het tweede seizoen in 2002 kampte met tegenvallende kijkcijfers en pas in 2004 kwam er een derde seizoen wat ook niet goed bekeken werd waarna het programma stopgezet werd.

Wanneer Temptation Island te zien is bij RTL 5 is niet bekend gemaakt, net als wie de presentatie opzich neemt.

Aanmelden voor Temptation Island kan door je hier aan te melden.