EO zet Life Story in op dinsdag

EO zet Life Story in op dinsdag

Geschreven door Sebastiaan Boers

Nu het politieprogramma Opsporing Verzocht even met vakantie gaat, speelt de EO hier handig op in. De natuurserie Life Story zal vanaf aanstaande dinsdag om 20.30 uur te zien zijn bij NPO 1. In deze natuurserie worden dieren gefilmd op een unieke en prachtige manier.

Op 4 februari van dit jaar ging Life Story op de woensdagavond van start. De eerste aflevering werd toen massaal bekeken. In totaal keken er ruim 2 miljoen mensen naar deze prachtige natuurserie. Een week later keken er nog eens ruim 1,9 miljoen mensen. De EO zag dankzij de eerste aflevering een marktaandeel binnen komen van 28,6 %.

Voor iedereen die de natuurserie gemist heeft of nogmaals wil bekijken kan vanaf 14 juli weer genieten van Life Story. In totaal zijn er zes afleveringen te zien. De komenden zes weken is natuur een van de thema's van de dinsdagavond van NPO 1. 

De recensent van Showbizznetwork heeft Life Story in februari ook bekeken. Hiervan was hij zo onder de indruk dat hij er een recensie over schreef. Deze recensie is hier terug te lezen. Direct na Life Story is een herhaling Hello Goodbye te zien met presentator Joris Linssen. De dinsdagavond op NPO 1 wordt afgesloten door de misdaadserie Falco.

Life Story is dinsdagavond 14 juli om 20.30 uur te zien bij de EO op NPO 1.

Bekijk Life Story terug via TV Blik.