Life Story nu ook in Australië te zien

Life Story nu ook in Australië te zien

Geschreven door Sebastiaan Boers

De prachtige natuurserie Life Story is nu ook te zien in Australië. De zender Channel 9 heeft de rechten van deze natuurserie in handen gekregen. In Nederland was Life Story te zien bij de EO op NPO 1. De reacties hierover waren ontzettend positief.

Iedere week keken er meer dan een miljoen mensen. Reden genoeg om met Life Story de grenzen over te gaan. Om de natuurserie in Australië te promoten heeft Channel 9 de hulp ingeroepen van een hele bekende Australische zangers. Niemand minder dan Delta Goodrem mag een rol spelen voor Life Story.

De zangeres zal niet in de serie te zien zijn, maar wel te horen. Haar nieuwste nummer Wings, is de titelsong geworden voor Life Story. Via Twitter hebben zowel Channel 9 als ook Delta Goodrem de promo gedeeld. Inmiddels is deze Tweet al door 36 mensen gedeeld, van de volgers van Delta. 

Ook zender Channel 9 heeft veel succes met deze Tweet over Life Story. Het is dan ook een slimme zet geweest om Delta's nummer Wings in te zetten in Life Story. De combinatie van Life Story en Wings is dan ook perfect. Voor zowel de natuurserie als voor Delta levert het enorm veel op.

In Nederland is Delta nog relatief gezien onbekend. Alleen haar eerste singles Born To Try, Innocent Eyes en Lost Without You werden redelijk bekend. Daarna bleef het vrij lang stil rondom deze zangeres. Met het nummer Wings kan ze wel eens internationaal echt doorbreken.

Na één maand is de bijbehorende videoclip van Delta's nummer Wings al door 675.943 mensen bekeken via Youtube. Nu haar nummer wordt ingezet door Channel 9 in Life Story zal dit aantal nog verder gaan stijgen. Een ontzettend goed bedachte combinatie.

Via de Facebookpagina van Delta Goodrem komen ook alleen maar positieve reacties binnen. De mensen zijn positief verrast om het nummer van Delta te horen bij deze nieuwe natuurserie. Ook de recensent van Showbizznetwork was bijzonder positief over Life Story.

Over Life Story is daarom ook een recensie geschreven. Deze recensie is hier nogmaals te lezen. In de zomermaanden besloot de EO om Life Story te herhalen. Niet op de gebruikelijke dinsdagavond, maar op woensdagavond. Het stond recht tegenover De Slimste Mens geprogrammeerd.

De meeste kijkers keken toch naar De Slimste Mens (NCRV-NPO 2). Toch deed Life Story in de herhaling zeker niet slecht. De meeste kijkers hadden deze natuurserie daarvoor al gezien. Nooit eerder zag de kijker de natuur van zo dichtbij. Unieke beelden van alle dieren uit de natuur was dan ook een bijzonder televisiemoment.

Bekijk Life Story terug via TV Blik.

Bekijk hieronder de videoclip van Delta Goodrem - Wings:

https://www.youtube.com/watch?v=z1A2Ow7sGo0