Lost Frequencies scoort ook in Duitsland

Lost Frequencies scoort ook in Duitsland

Geschreven door Sebastiaan Boers

Lost Frequencies scoort in Nederland een hit met Are You With Me. Dit nummer van de Belgische dj staat deze week op nummer 20 in de Itunes top 30. Achter het succes van Lost Frequencies zit de Belgische dj Felix de Laet. Op dit moment scoort hij ook met zijn nieuwe single Reality.

Reality heeft de dj opgenomen met zanger Janieck Devy. Met dit nummer staat de dj in Nederland op nummer 12 in de Itunes top 30. Langzaam maar zeker op weg om naar de top tien te komen. Bij onze oosterburen in Duitsland heeft de dj ook succes.

Daar staat hij met hetzelfde nummer Reality zelfs al op nummer twee in de Duitse hitlijst. Niet alleen in Nederland en Duitsland is Lost Frequencies een begrip. Ook in andere landen kennen ze de muziek van de Belgische dj. Zo kennen ze in Zwitserland, Oostenrijk, Zweden, Spanje en Denemarken nu ook de dj uit België. 

De bijhorende videoclip van de nieuwe single, Reality, is inmiddels al door 3.845.918 keer bekeken. Dit aantal zal de komende tijd alleen nog maar oplopen. Nu de single zo hoog staat in Duitsland, zal de single het ook goed gaan doen in de rest van Europa.

Of Reality volgende week de  top 10 in Nederland bereikt zal moeten blijken uit de nieuwe editie van de Itunes top 30. De hitlijst is iedere vrijdag en zaterdag te horen op radiozender Q-music.

Bekijk hieronder de videoclip van Reality:

https://www.youtube.com/watch?v=ilw-qmqZ5zY