Lost Frequencies covert een hit van Haddaway

Lost Frequencies covert een hit van Haddaway

Geschreven door Sebastiaan Boers

De Belgische dj Lost Frequencies heeft inmiddels al veel hits op zijn naam staan. Achter Lost Frequencies schuilt de Belg Felix de Laet. Hij scoorde ook in Nederlands hit als Are You With Me, Reality en Beautiful Life. Maar nu komt de Belgische dj met een opvallend nieuw nummer.

De nieuwste single van Lost Frequencies heeft de titel What Is Love gekregen. Hier is in eerste instantie niets opvallends aan op te merken. Maar het nummer is een cover van Haddaway. Deze zanger scoorde met hetzelfde nummer, What Is Love, in de jaren '90 een grote hit. Nu is de versie van Lost Frequencies een compleet nieuwe versie geworden. Alleen aan de tekst is te horen dat het om hetzelfde nummer gaat. De melodie is totaal niet met elkaar te vergelijken. 

Dat de Belgische dj populair is, blijkt wel uit het aantal views op YouTube. In totaal hebben al zeker 2.552.758 mensen de videoclip van What Is Love bekeken. De hit Beautiful Life heeft al vijf miljoen views behaald. In de zomer van 2016 scoorde de dj een hit met Reality. Deze videoclip is nu al door meer dan 132 miljoen mensen bekeken.

Maar het kan altijd beter. De hit Are You With Me heeft al meer dan 202 miljoen views gescoord op YouTube. Dit is ook meteen de grootste hit van de dj in Nederland. Are You With Me heeft op de derde plek in de Single top 100 gestaan. Ook de hit Reality kwam hoog in dezelfde hitlijst en wel op de vijfde plek.

What Is Love staat nog niet in de Single top 100. Maar dat zal niet lang meer gaan duren. De single is ook al te horen geweest op radiozender Qmusic. Om in de buurt van het origineel te komen moet Lost Frequencies goed zijn best doen. De videoclip van Haddaway heeft nu al meer dan negen miljoen views op YouTube.

Bekijk hieronder de videoclip van Lost Frequencies én Haddaway met What Is Love:

https://www.youtube.com/watch?v=yXiP7h_BD1Q

 

https://www.youtube.com/watch?v=HEXWRTEbj1I