Muziek Releases: Lost Frequencies, Aafke Romeijn, 3JS & Kelly Clarkson

Muziek Releases: Lost Frequencies, Aafke Romeijn, 3JS & Kelly Clarkson

Geschreven door Sebastiaan Boers

Elke woensdag maakt Showbizznetwork.nl uit alle muziek die er elke week wordt uitgebracht een selectie van de opvallendste nieuwe muziek releases van deze week.

Lost Frequencies, Zonderling & Kelvin Jones – Love To Go

Hitmachine Lost Frequencies heeft een nieuwe single uitgebracht. Hierbij riep hij de hulp in van Zonderland en Kelvin Jones. Het mondde uit in wellicht de zomerhit van 2020. Echt een heel fijn nummer om naar te luisteren. Precies zoals je van Lost Frequencies zou verwachten. Een prettige melodie, een fijne tekst, alles lijkt te kloppen aan het nummer. 

3J’s – De Dagen

De 3J’s komen met een gevoelige nieuwe single. Met gitaar invloeden komen zij met het nummer De Dagen. Het is een opvallend goed nummer. Echt een nummer om even bij weg te dromen. Dit is niet een typisch palingsound, maar een heel prettig nummer. Ideaal voor een warme zomeravond. Bij de eerste seconden raak je helemaal in de ban van De Dagen.

Aafke Romeijn - Spoiler

De Nederlandse zangeres Aafke Romeijn heeft een nieuw nummer uitgebracht. Haar nieuwe single heeft als titel Spoiler gekregen. Het is een fijn nummer met een vrolijk popdeuntje. Haar stem is prettig om naar te luisteren. De melodie is erg prettig en is een goede combinatie met het nummer zelf. Echt een fijn nummer om even op te zetten. 

Lady Antebellum – Campagne Night

De countryband Lady Antebellum brak in Nederland door met het nummer Need You Now. Nu zijn ze terug met een gloednieuwe single, Campagne Night. Het is echt een typisch country/popnummer geworden. Je wordt er al snel vrolijk van wanneer je het hoort. Wie weet hebben zij hiermee een zomerhit in handen? 

Kelly Clarkson – I Dare You

De Amerikaanse zangeres Kelly Clarkson is terug met nieuwe muziek. Met de powersong I Dare You verovert Kelly de hitlijsten. Haar krachtige stem komt perfect uit bij het uptempo nummer. Het zit als het ware meteen in je systeem. Echt een fijn nummer voor op de radio. Dit kan weleens een grote hit worden voor Kelly. 

Kelly Rowland – Coffee

We blijven nog even bij Kelly. Een andere Amerikaanse zangeres, Kelly Rowland, komt deze week met een nieuw nummer. Haar nummer heeft de titel Caffee. Het nummer zou wellicht beter passen bij Nicki Minaj. Het imago wat Kelly had is door dit nummer één klap veranderd. Je zou dit nummer niet echt verwachten bij deze zangeres. Dat neemt niet weg dat het wel een fijn R&B-nummer is geworden. Je merkt dat de zomer in aantocht is. Dat merk je wel aan al deze nieuwe nummers.